Christelijk personeel

Ben je op zoek naar een baan bij een christelijke organisatie in de zorg? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures bij christelijke bedrijven beschikbaar. Schrijf je bij ons in of neem contact op met één van onze recruiters zodat wij je kunnen benaderen wanneer we jouw droombaan hebben gevonden.

 

Christelijke visie

Aatop Zorg werkt vanuit een christelijke visie en levensovertuiging. Deze christelijke identiteit wordt verder gestalte gegeven door een deel van de jaarwinst ter beschikking te stellen aan christelijke organisaties die opbouwend werk verrichten. Kandidaten hebben bij ons gelijke kansen in de werving- en selectieprocedure. We maken hierin geen onderscheid in leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, levens- of geloofsovertuiging, ras of nationaliteit. We gaan op een integere en zorgvuldige wijze om met mensen en hun waarden en normen. Vanzelfsprekend gaan we ook op een vertrouwelijke manier met informatie om.

Solliciteren

Aatop Zorg is partner voor zowel christelijke zorginstellingen als zorginstellingen die niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging werken. Wil je solliciteren op één van de vacatures van Aatop? Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht.

Bekijk alle vacatures

Marianne Otterspeer

Liefde voor de zorg. Dat drijft Marianne Otterspeer in haar werk. “Nergens zijn mensen zo puur en kwetsbaar als in de zorgsector.” Die liefde ontstond tijdens haar eerste bijbaan in een verzorgingstehuis. “Door het prachtige werk wat mensen doen, maar ook door de verhalen van bewoners en patiënten.” Met mijn gezin heb ik een tijdje in Azië gewoond en gewerkt. Dit heeft voor mij nog meer bevestigd dat elk mensenleven uniek en waardevol is.”

Marianne Otterspeer

Jenneke Blokland

Jenneke Blokland is in de functie van recruitment consultant verantwoordelijk voor de communicatie en het relatiebeheer naar klanten. “Vaak gaat dit over het vinden van een geschikte kandidaat, maar als erom wordt gevraagd geef ik ook advies.” Dagelijks zoekt Jenneke – binnen én buiten het eigen netwerk – naar geschikte kandidaten voor vacatures. “En andersom natuurlijk: ik kom vaak in het contact met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.”

Jenneke Blokland