Detachering thuiszorg

U zoekt tijdelijk personeel

Waarom detacheren? Is uw medewerker met zwangerschapsverlof of langdurig ziek? Of bent u voor uw afdeling op zoek naar een tijdelijk specialist ter aanvulling? Dan is detacheren via Aatop Zorg een goede oplossing.

Vacatures in de thuiszorg zijn regelmatig op projectmatige basis in te vullen. Daarom biedt Aatop Zorg u als werkgever de mogelijkheid om gebruik te maken van inhuur of detacheren. Wij kunnen een passende kandidaat voor u werven uit ons uitgebreide netwerk van professionals binnen de zorgsector. Bij detachering betaalt u per gewerkt uur een uurtarief. In dit tarief zijn alle kosten opgenomen en alleen de gewerkte uren worden gefactureerd.

Hoe werkt detacheren

Detacheren is een flexibele manier om uw personeelstekort op te lossen. Door de inhuur van tijdelijke werknemers voor uw (non-) profit organisatie bent u beter in staat om capaciteitstekort of overschot op te vangen. Organisaties en instellingen binnen de zorg en welzijnssector kunnen op Aatop Zorg een beroep doen voor detacheren in de zorg en welzijn. Ook voor werknemers die u voor langere termijn wilt aanstellen is de detacheren interessant. Zo kunt u bijvoorbeeld een flexibele schil opbouwen en spreidt u risico. Ook het ziekterisico is in dit geval voor Aatop Zorg. Daarbij geldt voor detacheren dat de kosten van een wervingstraject verspreid worden over een langere periode. Na afloop van de minimale inleentermijn krijgt u de mogelijkheid om de gedetacheerde kandidaat zelf in dienst te nemen. Bij detacheren betaalt u per gewerkt uur een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van het salaris van de kandidaat. In dit tarief zijn alle kosten opgenomen en alleen de gewerkte uren worden gefactureerd.

Voordelen van detacheren

U kunt in de detacheringperiode uw kandidaat nader beoordelen op geschiktheid (verlengde proeftijd) Aatop Zorg draagt zorg voor administratieve afhandeling. Als opdrachtgever draagt u geen ziekterisico bij ziekte van de werknemer. Aatop Zorg hanteert grote zorgvuldigheid bij detacheren.
Zij is dan ook NEN-4400 gecertificeerd en geaccrediteerd lid van de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming)

Voorbeeldfuncties

– Teammanager Extramurale zorg
– Teamleider
– Zorgcoördinator
– Afdelingsmanager Verpleegkundige
– Locatiemanager Directeur
– Medewerker personeelszaken
– Medewerker adminis/detacheren-gehandicaptenzorg/tratie

Zie ook: detacheren verzorging & verpleging en detacheren gehandicapten zorg