Over Aatop Zorg


Specialist in banen voor de zorg

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Aatop Zorg is specialist in de werving & selectie voor Management en HR functies in de zorg. Wij hebben een uitgebreid netwerk van zorgorganisaties met actuele vacatures. Onze vaste recruiters helpen jou graag om met deze bedrijven in contact te komen.

✓ Wij gaan discreet met jouw gegevens om
✓ Wij vinden: afspraak = afspraak
✓ Jij weet bij welk bedrijf wij jouw CV neerleggen
✓ Wij kennen onze klanten en brengen jou graag met hen in contact

Bekijk alle vacatures

Aatop Zorg onderdeel van Florys Groep

Florys Groep neemt bemiddelingsbureau Aatop Zorg over. Mensen die op zoek zijn naar een baan in de zorg kunnen daarvoor sinds kort, naast Sliedrecht en Veenendaal, ook in Alblasserdam terecht. Doel is om hen te begeleiden naar een duurzame baan in de zorgsector.

Wie een fulltime of parttimebaan zoekt bij een zorginstelling kan sinds de overname door Florys Groep nog altijd bij Aatop Zorg terecht. Aatop Zorg helpt mensen een plek te vinden waar ze zich voor langere tijd kunnen inzetten. Niet alleen verplegend en verzorgend personeel kan bij Aatop Zorg terecht, maar ook mensen die in staffuncties willen werken. Daarnaast kunnen mensen uit andere sectoren, die door corona geen werk meer hebben, zich laten omscholen naar een functie in de zorg.

Lees het complete verhaal

Recruitment zorg en welzijn

Ben je op zoek naar personeel in de zorg? Aatop Zorg is het vriendelijke en deskundige bureau voor werving en selectie van zorgprofessionals. Wij zijn specialist in management en HR. Zowel voor vaste functies als voor interim opdrachten. Van jeugdzorg tot ouderenzorg en van gehandicaptenzorg tot thuiszorg, wij helpen je graag!

 Wij hebben een uitgebreid netwerk met zorgprofessionals in HR en Management.
 Een integere werkwijze vinden wij heel erg belangrijk.
 Wij spreken al onze kandidaten persoonlijk.
 Wij vinden: afspraak = afspraak.

Maak direct een afspraak
Heb je vragen over de functie?
Marianne helpt je verder.

Marianne Otterspeer

Liefde voor de zorg. Dat drijft Marianne Otterspeer in haar werk. “Nergens zijn mensen zo puur en kwetsbaar als in de zorgsector.” Die liefde ontstond tijdens haar eerste bijbaan in een verzorgingstehuis. “Door het prachtige werk wat mensen doen, maar ook door de verhalen van bewoners en patiënten.” Met mijn gezin heb ik een tijdje in Azië gewoond en gewerkt. Dit heeft voor mij nog meer bevestigd dat elk mensenleven uniek en waardevol is.”

Marianne Otterspeer

Jenneke Blokland

Jenneke Blokland is in de functie van recruitment consultant verantwoordelijk voor de communicatie en het relatiebeheer naar klanten. “Vaak gaat dit over het vinden van een geschikte kandidaat, maar als erom wordt gevraagd geef ik ook advies.” Dagelijks zoekt Jenneke – binnen én buiten het eigen netwerk – naar geschikte kandidaten voor vacatures. “En andersom natuurlijk: ik kom vaak in het contact met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.”

Jenneke Blokland


Meld je aan voor onze jobalert

Ieder maand ontvang je de nieuwste zorgvacatures via de e-mail.