Over ons

Onderdeel van Florys Groep

AaTop Zorg is al sinds 2008 actief met het werven en selecteren van zorgpersoneel. We hebben inmiddels dan ook een zeer uitgebreid netwerk vol zorgprofessionals en organisaties. En van dat grote netwerk laten we onze klanten en sollicitanten graag meegenieten.

Vanaf heden is Aatop Zorg onderdeel geworden van de Florys Groep. Dankzij deze ontwikkeling kan Aatop Zorg de volgende stap zetten in het helpen en ondersteunen van zorgorganisaties en zorgprofessionals. Je kunt ook bij ons terecht voor aanvullende HR-dienstverlening.

Sinds 2005 leveren wij diensten op het gebied van HR, Finance en Advies. Dit doen wij inmiddels met ruim 100 enthousiaste professionals. Met elkaar werken wij aan de missie om mensen en organisaties tot bloei te brengen.

Met 6 bedrijven helpen wij ondernemers om koers te houden. En wat ons betreft begint dat bij aandacht. Aandacht voor mensen bepaalt immers de kracht van een organisatie. Wij geloven dat organisaties meer rendement behalen als ze blijvend aandacht geven aan het ontwikkelen van hun mensen, passend bij de doelen die ze hebben gesteld. Wij helpen bij alles wat nodig is om het werk in en aan organisaties succesvol te maken. Dit doen wij met onze brede kennis en slimme oplossingen die elkaar versterken. Hierdoor ontstaat synergie, een mooie bonus voor de klant.

Benieuwd waarin wij jou kunnen helpen? Kijk dan eens op www.florysgroep.nl

CONTACTPERSOON

Contactgegevens

Wil je ons liever direct spreken? Dat kan natuurlijk ook!