Vacature gehandicaptenzorg

Als expert in zorgpersoneel is ons bureau actief in heel Nederland. Wij publiceren regelmatig vacatures in de gehandicaptenzorg. Aatop Zorg is dé personeelsintermediair voor de zorg. Hieronder ziet u de meest recente openstaande vacatures op een rij.

Voor actuele vacatures klik hier

Aatop is op zoek naar begeleiders van verschillende niveaus en naar teamleiders voor de gehandicaptenzorg. Voor een vacature gehandicaptenzorg wordt gevraagd om bij een cliënt thuis of om bij een zorginstelling te werken. Voor sommige functies is het gewenst dat de zorgmedewerker een christelijke achtergrond heeft.

Omschrijving vacature gehandicaptenzorg

U ondersteunt de cliënten bij alledaagse handelingen zoals persoonlijke verzorging, sociale vaardigheden en het ondernemen van activiteiten. U levert een bijdrage aan zorgplannen van cliënten en begeleidt hen daarbij. U creëert een stimulerende en leefbare woonsituatie voor de cliënten met soms complexe gedragsproblemen. Het is belangrijk de cliënten te ondersteunen en hen tegelijkertijd ook te leren om op te pakken wat ze kunnen.

Je speelt naar eigen inzicht in op de behoeften van de cliënten

Functie-eisen vacature gehandicaptenzorg

Voor het invullen van een vacature gehandicaptenzorg zijn wij op zoek naar mensen die:

  • Ondersteuningsvragen goed kunnen uitvoeren naar eigen inzicht
  • Naar ontwikkeling en resultaat toe willen werken
  • Binnen kaders en regels kunnen werken
  • Goed kunnen reflecteren en in staat zijn dit met collega’s te bespreken
  • Graag samenwerken

Voor meer eisen kan je terecht bij de betreffende vacature gehandicaptenzorg. Staat jouw vacature hier niet bij, kijk dan op onze site voor de verschillende functies binnen en buiten de Zorg.

Ervaring

Voor de diverse vacatures in de gehandicaptenzorg zoeken wij mensen met sociale opleiding zoals SPW, SPH of SAW.

Over Aatop Zorg

Aatop Zorg maakt deel uit van werving- en selectiebureau Aatop. Wij hebben vestigingen in Sliedrecht en Veenendaal en bedienen van daaruit geheel Nederland. Als u interesse hebt voor een vacature gehandicaptenzorg, dan plannen wij na een eerste selectie een intake met u om uw kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Persoonlijk contact

Bij Aatop krijgt u uw eigen contactpersoon die altijd klaar staat om vragen over de vacature gehandicaptenzorg of over de voortgang van de sollicitatieprocedure te beantwoorden. Aatop Zorg gaat zorgvuldig om met uw sollicitatie en persoonlijke gegevens.