Vacature jeugdzorg


Jeugdzorg bestaat uit meerdere doelgroepen en er zijn verschillende functies waar u in kunt werken. Aatop Zorg publiceert regelmatig een vacature jeugdzorg.

Jeugdzorg is de zorg voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar die is bedoeld om een gezonde en veilige ontwikkeling richting volwassenheid te geven. Ouders (of verzorgers) zijn verantwoordelijk voor de zorg van hun kind, maar als er omstandigheden zijn waardoor zij hulp nodig hebben, dan kunnen zij een beroep doen op jeugdhulp. En daar hebben we u voor nodig.

Heeft u ervaring met kinderen die een beperking, stoornis, aandoening, opgroeiproblemen of problemen in het gezin hebben? Dan zijn we regelmatig op zoek naar u!

Vormen van jeugdzorg

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor verschillende vormen van jeugdhulp. Jeugdzorg kan bijvoorbeeld ook onder dwang plaatsvinden wanneer ouders of verzorgers geen hulp accepteren bij problemen in het gezin. Functies waar wij in bemiddelen zijn bijvoorbeeld: jeugdbeschermer, gezinsvoogd, groepsbegeleider, zorgcoördinator, of consulent.

Omschrijving vacature jeugdzorg

De functies waar vacatures voor zijn, zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen of jongeren en de soort problematiek waarmee iemand wil werken. De functies worden met name gevraagd bij de Kinderbescherming, Gemeenten, Pleegzorg, Jeugdzorg, Zorginstellingen of Voogdij.

Aatop Zorg is dé personeelsintermediair voor de zorg. Als expert in zorgpersoneel is ons bureau actief in heel Nederland. U kunt de recente functies voor vacature jeugdzorg hier vinden.

“Als medewerker in de jeugdzorg heeft u affiniteit met het begeleiden van cliënten met gedragsproblematiek”

Functie-eisen vacature jeugdzorg

Voor het invullen van de vacature jeugdzorg zijn wij op zoek naar mensen die:

  • een stabiele persoonlijkheid hebben en stevig in hun schoenen staan.
  • met cliënten een vertrouwensband kunnen aangaan maar ook durven te handelen bij escalaties.
  • cliënten kunnen motiveren en stimuleren vanuit een hulpverleningstraject.
  • een professionele beroepshouding hebben en die de regie in handen kunnen houden.
  • bereid zijn om avond- en weekeinddiensten te draaien.

Voor meer eisen kunt u terecht bij de betreffende vacature jeugdzorg. Staat jouw vacature hier niet bij, kijk dan op onze site voor de verschillende functies binnen de zorg.

Over Aatop Zorg

Aatop Zorg maakt deel uit van werving- en selectiebureau Aatop. Wij hebben vestigingen in Sliedrecht en Veenendaal en bedienen van daaruit geheel Nederland. Als u interesse heeft voor een vacature jeugdzorg of zorg in het algemeen, plannen wij na een eerste selectie een intake met u om uw kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Onze klant is een christelijke zorgorganisatie die internationaal actief is. Zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben: psychische hulp, maar ook materiële hulp. In Nederland bieden de bijna 6.500 professionals en vrijwilligers jaarlijks hulp aan ongeveer 55.000 mensen.

Persoonlijk contact

Aatop gaat zorgvuldig om met uw sollicitatie en persoonlijke gegevens. Bij Aatop krijgt u uw eigen contactpersoon die altijd klaar staat om vragen over de vacature jeugdzorg of over de voortgang van de sollicitatieprocedure te beantwoorden.