Vacature thuiszorg


Aatop Zorg is dé personeelsintermediair voor de zorg. Als expert in zorgpersoneel is ons bureau actief in heel Nederland. Wij publiceren regelmatig een vacature thuiszorg. Hieronder ziet u de meest recente openstaande vacatures op een rij.

Klik hier voor actuele vacatures

Omschrijving vacature thuiszorg

Als zorgmedewerker in de thuiszorg voer je in de thuissituatie ondersteunende taken uit. Dit kunnen lichamelijke- en begeleidingstaken zijn, maar ook licht huishoudelijke zorgtaken.
Daarnaast wordt in een vacature thuiszorg gevraagd dat je adviseert bij zorgvragen en de cliënt vergezelt bij praktische zaken zoals primaire huishoudelijke inkopen.

De werkzaamheden kunnen in overleg met de betrokkenen worden afgesproken. De teamleider, wijkverpleegkundige en eventueel behandelend arts denken graag mee. Verder bied je ondersteuning bij eenvoudige administratieve handelingen en neem je actief deel aan cliëntbesprekingen en werkoverleg. Een groot deel van de klanten heeft een christelijke identiteit. Bij bepaalde vacatures thuiszorg is het gewenst dat de zorgmedewerker een christelijke achtergrond heeft.

Als medewerker in de thuiszorg moet je affiniteit hebben met het begeleiden van cliënten en eventueel ook in gedragsproblematiek

Functie-eisen vacature thuiszorg

Voor het invullen van de vacature thuiszorg zijn wij op zoek naar mensen die:

  • Cliënten goed kunnen motiveren en stimuleren en zelfstandig kunnen werken.
  • Een inlevende houding naar cliënten betreffende de lichamelijke- en geestelijke situatie.
  • Een professionele beroepshouding hebben en communicatief vaardig zijn.
  • Bereid zijn om avond- en weekeinddiensten te draaien (een auto is hiervoor eventueel beschikbaar).

Voor meer eisen kan je terecht bij de betreffende vacature thuiszorg. Staat jouw vacature hier niet bij, kijk dan op onze site voor de verschillende functies binnen en buiten de Zorg.

Ervaring

Voor de diverse vacatures in de thuiszorg zoeken wij mensen met minimaal een diploma voor Verzorgende niveau 3 en minimaal twee jaar werkervaring.

Over Aatop Zorg

Aatop Zorg maakt deel uit van werving- en selectiebureau Aatop. Wij hebben vestigingen in Sliedrecht en Veenendaal en bedienen van daaruit geheel Nederland. Als u interesse heeft voor de vacature thuiszorg plannen wij na een eerste selectie een intake met u om uw kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Onze klant is een christelijke thuiszorg organisatie die internationaal actief is. Zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben: psychische hulp, maar ook materiële hulp. In Nederland bieden de bijna 6.500 professionals en vrijwilligers jaarlijks hulp aan ongeveer 55.000 mensen.

Persoonlijk contact

Bij Aatop krijg je je eigen contactpersoon die altijd klaar staat om vragen over de vacature thuiszorg of over de voortgang van de sollicitatieprocedure te beantwoorden. Aatop Zorg gaat zorgvuldig om met je sollicitatie en persoonlijke gegevens.