Vacature zorg

Vacature zorg

Heeft u een warm hart voor de zorg in Nederland? Wilt u de verbindende factor zijn tussen zorg en belangen? Vindt u het belangrijk dat ieder de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft? Vindt uw vacature zorg op Aatop-zorg.nl.

Voor actuele vacatures klik hier

Als zorgmedewerker voert u in of voor een zorginstelling ondersteunende taken uit. Deze taken kunnen bestaan uit lichamelijke- of begeleidingstaken, maar kunnen soms ook  bestaan uit licht huishoudelijke taken. In een vacature zorg wordt gevraagd dat u adviseert bij zorgvragen en de cliënt vergezelt bij praktische zaken zoals boodschappen doen.

Samenwerken

Er zijn meerdere partijen betrokken bij een cliënt. De werkzaamheden kunnen in overleg met de betrokkenen worden afgestemd. De teamleider, wijkverpleegkundige en eventueel behandelend arts denken graag mee. Goede communicatie is onmisbaar bij het invullen van een vacature zorg.

Bij bepaalde functies die vallen onder vacature zorg is het gewenst dat de zorgmedewerker een christelijke achtergrond heeft. Een groot deel van onze klanten heeft een christelijke identiteit.

Functie-eisen vacature zorg

Voor het invullen van een vacature zorg zijn wij op zoek naar mensen:

  • die communicatief vaardig zijn en een professionele beroepshouding hebben.
  • die cliënten goed kunnen motiveren en stimuleren en die zelfstandig kunnen werken.
  • die een inlevende houding naar cliënten hebben.
  • die ervaren zijn in de zorgsector en net dat extra beetje leveren voor de cliënt.

Voor meer eisen kan je terecht bij de betreffende vacature zorg. Staat jouw vacature hier niet bij, kijk dan op onze site voor de verschillende functies binnen en buiten de zorg.

Over Aatop Zorg

Aatop Zorg maakt deel uit van werving- en selectiebureau Aatop. Wij hebben vestigingen in Sliedrecht en Veenendaal en bedienen van daaruit geheel Nederland. Als je interesse hebt voor een vacature zorg plannen wij na een eerste selectie een intake met u om uw kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Onze klant is een christelijke zorgorganisatie die internationaal actief is. Zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben: psychische hulp, maar ook materiële hulp. In Nederland bieden de bijna 6.500 professionals en vrijwilligers jaarlijks hulp aan ongeveer 55.000 mensen.

Persoonlijk contact

Aatop Zorg gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en je sollicitatie voor vacature zorg.  Bij Aatop krijg je je eigen contactpersoon die altijd klaar staat om vragen over de vacature zorg of over de voortgang van de sollicitatieprocedure te beantwoorden.