Vacature zorgmanager

Aatop Zorg is dé personeelsintermediair voor de zorg. Als expert in zorgpersoneel is ons bureau actief in heel Nederland. Wij publiceren regelmatig een vacature zorgmanager. Hieronder ziet je de meest recente openstaande vacatures op een rij.

Voor actuele vacatures klik hier

Als zorgmanager ben je de verbindende factor tussen diverse organisaties en belangen. Wil je reageren op een vacature zorgmanager dan ben je dus een ervaren communicator en verbinder. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het motiveren en aansturen van meerdere teams waarin zorgprofessionals met verschillende achtergronden werken.

“Sollicitanten voor de vacature zorgmanager moeten in staat zijn bedrijfsmatige processen te optimaliseren, maar ook feeling hebben met de werkvloer.”

Wil je reageren op de vacature zorgmanager, dan moet je in staat zijn om bedrijfsmatige processen te doorzien en te optimaliseren, maar daarnaast ook feeling hebben met wat er leeft op de werkvloer.

Functie-eisen vacature zorgmanager

Voor het invullen van de vacature zorgmanager zijn wij op zoek naar

  • Iemand met HBO denk- en werkniveau
  • Een ervaren leidinggevende in de zorgsector, bekend met teamprocessen en managementtechnieken
  • Iemand die zorgprocessen weet te optimaliseren
  • Een zorgmanager met oog voor zowel klanttevredenheid als het welzijn van medewerkers

Ervaring

Voor de diverse voor vacatures zorgmanager zoeken wij mensen die al ervaring hebben als zorgmanager, maar ook mensen die ervaring hebben als leidinggevende in de zorg mogen reageren. Kijk bij de specifieke vacaturetekst om te zien wat op die vacature van toepassing is.

Over Aatop Zorg

Aatop Zorg maakt deel uit van werving- en selectiebureau Aatop. Wij hebben vestigingen in Sliedrecht en Veenendaal en bedienen van daaruit geheel Nederland. Als je interesse hebt voor de vacature zorgmanager plannen wij na een eerste selectie een intake met je om je kwaliteiten en vaardigheden in kaart te brengen.

Bij Aatop krijg je een eigen contactpersoon die je altijd mag bellen voor vragen over de vacature zorgmanager of over de voortgang van de sollicitatieprocedure. Aatop Zorg gaat zorgvuldig om met jouw sollicitatie en jouw persoonlijke gegevens.