De mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen betekenen

Enthousiast geworden over Aatop Zorg? Wij helpen je graag met het vinden van geschikt zorg personeel. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen, kan dit op diverse manieren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij aanbieden. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er samen zeker uit!

Werving en selectie

Zorg werving & selectie

Eén van de mogelijkheden die wij je bieden is werving en selectie. De concurrentiepositie versterken door gemotiveerd en getalenteerd personeel? Dan is het van belang dat je de juiste medewerkers vindt. Dit is niet altijd even eenvoudig. Wij zijn echter gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen, die passen bij de identiteit van jullie organisatie.

Gebruik maken van onze kennis en ervaring? Dat kan!

Meer informatie Of bel ons!

Detachering

DetacheringNaast werving en selectie is er ook de mogelijkheid tot detachering. Is er iemand met zwangerschapsverlof, ervaar je tijdelijke drukte of heb je extra inzet nodig bij een project? Dan kunnen wij je helpen met tijdelijke ondersteuning. Je kunt tijdelijk zorgprofessionals inhuren via Aatop Zorg en wanneer de samenwerking bevalt besluiten om de werknemer in vaste dienst te nemen. Dit noemen we ook wel Deta-vast.

Benieuwd hoe wij dit doen en wat de voordelen hiervan zijn?

Meer informatie Of bel ons!

Modules

Aatop Zorg is er om jou te ontzorgen van alles wat komt kijken bij het aannemen van nieuw personeel. Wanneer je kiest voor Aatop Zorg kun jij je focussen op het zorg dragen voor bewoners of patiënten, terwijl wij op zoek gaan naar de juiste medewerkers.

Benieuwd hoe wij je kunnen ontzorgen?

Meer informatie Of bel ons!

Recruitment

Interim

Ben je op zoek naar een recruitment bureau met ervaring in de zorg? Onze recruitment consultants hebben uitgebreide ervaring met actieve recruitment voor functies in zorg en welzijn. Door onze uitgebreide talentpool van hoger opgeleide zorgprofessionals helpen we je snel met de recruitment van hoogopgeleide managers voor de zorg.

Meer informatie Of bel ons!

Interim management

macbook-336704_1920Tenslotte bieden wij je ook de mogelijkheid om tot het inhuren van interim personeel. Ben je op zoek naar interim management om jouw zorgteam te versterken? Aatop Zorg helpt je bij het vinden van het juiste interim personeel.

Benieuwd welke voordelen dit voor jou heeft?

Meer informatie Of bel ons!

Meer weten?

Onze successen

Benieuwd naar onze succesverhalen?

Je leest ze hier!
Waarom Aatop

Waarom je met Aatop verder komt?

We vertellen het je graag.
Ons team

Benieuwd met wie je te maken hebt?

We stellen ons voor!