De mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen betekenen

Aatop Zorg kan je op verschillende manieren helpen bij het vinden van geschikt zorg personeel. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden die wij aanbieden. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, we komen er samen zeker uit!

Werving en selectie

werving en selectie

Zoek je ondersteuning bij  het vinden, selecteren en aantrekken van de beste zorgprofessionals? Aatop Zorg is specialist in de werving en selectie van HR en management voor de zorg. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het werven van zorgpersoneel en beschikken over een uitgebreid netwerk met zorgprofessionals. We begrijpen wat talenten motiveert en overtuigt om van werkgever te veranderen. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van jouw zorgvacatures.

Meer informatie Of bel ons!

Detachering

DetacheringNaast werving en selectie is Aatop Zorg ook gespecialiseerd in de detachering van hoger opgeleide managers en HR professionals voor de zorg. We onderscheiden ons door onze persoonsgerichte benadering en onze expertise in identiteitsgebonden werving. De managers in onze talentpool hebben ervaring in verschillende zorgsectoren zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg (VVT), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) of welzijn & dienstverlening.

Meer informatie Of bel ons!

Interim management

interim managementAatop Zorg heeft ook een uitgebreid netwerk van interim managers met ervaring in verschillende zorgsectoren. We onderscheiden ons door snelheid en kwaliteit. Vaak kunnen wij al binnen een week een beschikbare interim zorgmanager aanbieden. Het inhuren van een interim zorg manager is een flexibele manier om capaciteit op managementniveau of nieuwe kennis in te huren. We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers echt te leren kennen. Onze interim managers hebben daarom niet alleen de juiste expertise maar passen ook bij de bedrijfscultuur.

Meer informatie Of bel ons!

Recruitment

recruitmentBen je op zoek naar een recruitment bureau met ervaring in de zorg? Onze recruitment consultants hebben uitgebreide ervaring met actieve recruitment voor functies in zorg en welzijn. We onderscheiden ons niet alleen door snelheid en kwaliteit maar vooral door onze persoonsgerichte benadering en integere aanpak bij zorg recruitment. We nemen het hele recruitment proces voor je uit handen en werken op basis van no-cure, no-pay.

Meer informatie Of bel ons!