Specialist in detachering voor de zorg

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een detacheringsbureau voor de zorg? Aatop Zorg is specialist in de detachering van hoger opgeleide managers en HR professionals met ervaring in verschillende zorgsectoren zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg (VVT), GGZ en welzijn & dienstverlening.

Jarenlange ervaring met detachering voor de zorg. Specialist in HR en Management. No cure, no pay.

Wat is detachering?

Bij een detacheringsovereenkomst neemt Aatop een kandidaat in dienst en lenen wij deze voor een bepaalde tijd uit aan jou als werkgever. De medewerker heeft dus een arbeidsovereenkomst met Aatop en jij betaalt als werkgever een vergoeding voor de gewerkte uren.

Een detacheringsperiode duurt meestal tussen drie maanden en een jaar. Detacheren is een flexibele manier om een personeelstekort op te lossen of projecten te ondersteunen. Het inhuren van tijdelijke werknemers biedt jouw organisatie de mogelijkheid capaciteitstekort op te vangen. Daarbij helpen wij je graag!

Vijf redenen om te kiezen voor detachering

1. Detacheren is een flexibele manier om een personeelstekort op te lossen of nieuwe kennis in huis te halen.

2. Detacheren geeft meer zekerheid dan uitzenden. Bij detacheren gaan opdrachtgever en medewerker voor een langere periode een verbintenis met elkaar aan.

3. Mocht je besluiten de medewerker in dienst te nemen dan verspreid je de kosten voor werving en selectie over een langere periode.

4. Wij nemen tijdens de detacheringsperiode de loonadministratie voor je uit handen.

5. Je draagt bij detachering geen ziekterisico over de medewerker.

Waarom detacheren via Aatop?

Aatop Zorg is specialist in de detachering van hoger opgeleide managers en HR professionals met ervaring in verschillende zorgsectoren. We onderscheiden ons door onze persoonsgerichte benadering en onze expertise in identiteitsgebonden werving en selectie.

Onze werkwijze is open, transparant en eerlijk. We investeren in het opbouwen van duurzame relaties met onze kandidaten en opdrachtgevers. Om een goede match te maken, verdiepen we ons niet alleen in de functie eisen maar ook in jullie bedrijfscultuur.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

Wanneer je op zoek bent naar een gedetacheerde medewerker, gaan we eerst met je in gesprek over jouw wensen met betrekking tot de kandidaat. Niet alleen de expertise van de kandidaat is belangrijk maar ook of er een match is met de bedrijfscultuur.

Tijdens dit gesprek leggen we je ook uit hoe we voor je aan het werk gaan en wat je van ons mag verwachten. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien en spreken daarom alle kandidaten die wij voorstellen altijd eerst persoonlijk.

Bij het zoeken naar een geschikte kandidaat, houden we je op de hoogte over de voortgang. Bij een potentiële match, stellen we deze per e-mail aan je voor. Wanneer gewenst geven we ook telefonisch een mondelinge toelichting.

Bij interesse in een kandidaat plannen we een kennismakingsgesprek in. Is de uitkomst van het gesprek positief? Dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling en de opmaak van een detacheringsovereenkomst.

Wie kunnen wij voor je detacheren?

Aatop Zorg is een detacheringsbureau gespecialiseerd in de detachering van hoogopgeleide managers met ervaring in de zorg. De managers in onze talentpool hebben ervaring in verschillende zorgsectoren zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg (VVT), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) of welzijn & dienstverlening.

Functies waarvoor we kunnen detacheren zijn managementfuncties zoals Zorgmanager, Teamleider, Locatiemanager, Zorg Coördinator of Directie. Maar ook op het gebied van human resources beschikken we over een uitgebreid netwerk van HR managers en HR adviseurs met ervaring in de zorg.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ben je op zoek naar een detacheringsbureau met ervaring in de zorgsector? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kandidaat en werken op basis van no cure, no pay. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 312 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier

Op zoek naar zorgpersoneel?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle

CONTACTPERSOON

Aad Vermeulen
Directeur
Meer over...