Interim management voor de zorg

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een interim manager met ervaring in de zorg? Aatop Zorg heeft een uitgebreid netwerk met interim zorgmanagers. Hierdoor kunnen we vaak al binnen een week een beschikbare interim manager met ervaring in de zorg aanbieden!

Jarenlange ervaring met interim recruitment voor de zorg. Specialist in HR en Management. No cure, no pay.

Wat is een interim manager?

Een interim manager is tijdelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van bepaalde managementtaken in een organisatie. De interim manager komt hierbij niet bij de organisatie in dienst.

Het inhuren van een interim zorg manager is een flexibele manier om personeelstekort op te vangen of nieuwe kennis in te huren. Redenen om een interim manager aan te trekken zijn bijvoorbeeld vervanging voor een zieke medewerker, zwangerschapsverlof, het onderzoeken van een specifiek probleem of het tijdelijk vergroten van het aantal fte’s.

De interim manager werkt meestal op management- of bestuursniveau. Welke taken de interim manager oppakt, hangt af van zijn of haar rol. Dit kan het aansturen van een team van medewerkers zijn of het adviseren over verbeterpunten voor een organisatie.

Vijf redenen om te kiezen voor een interim manager

1. Snel beschikbaar (mede door ons uitgebreide netwerk van interim zorgmanagers).

2. Hoog kennisniveau (interim managers hebben vaak brede werkervaring).

3. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren (zo houd je grip op je kosten).

4. Geen loonadministratie (de interim manager werkt als ZZP-er voor je bedrijf).

5. Geen ziekterisico (omdat de interim manager niet bij je in dienst komt).

Waarom een interim manager inhuren via Aatop?

Aatop Zorg is specialist in het leveren van interim managers met ervaring in de zorgsector. We onderscheiden ons door snelheid, kwaliteit en onze expertise in identiteitsgebonden werving en selectie. Via ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak al binnen een week een beschikbare interim zorgmanager aanbieden.

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers en interim kandidaten. We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers echt te leren kennen. Onze interim managers hebben daarom niet alleen de juiste expertise maar passen ook bij de bedrijfscultuur.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

Wanneer je op zoek bent naar een interim manager, bespreken we eerst je wensen met betrekking tot de kandidaat. Niet alleen de kennis en ervaring van de interim manager zijn belangrijk maar ook welke karaktereigenschappen en identiteit bij jullie bedrijfscultuur passen.

Tijdens dit gesprek leggen we je ook uit hoe we voor je aan het werk gaan. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien en spreken daarom alle kandidaten die wij voorstellen altijd eerst persoonlijk.

Tijdens het wervingsproces houden we je op de hoogte van de voortgang. Geschikte interim kandidaten stellen we per e-mail aan je voor. Wanneer gewenst geven we telefonisch een mondelinge toelichting op de kandidaat.

Bij interesse in het profiel, plannen we een kennismakingsgesprek tussen jullie in. Ben je enthousiast en willen jullie samen verder? Dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling en de opmaak van een interim overeenkomst.

Welke interim vacatures kunnen wij invullen?

Aatop Zorg is een interim bureau gespecialiseerd in hoogopgeleide managers en HR professionals. Ons uitgebreid netwerk met interim managers heeft ervaring in verschillende zorgsectoren zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg (VVT), GGZ of welzijn & dienstverlening.

Functies die wij op interim basis invullen zijn Interim Teamleiders, Interim Zorgmanagers of Interim Directie met ervaring in de zorgsector. Maar ook op het gebied van human resources hebben we een uitgebreid netwerk van Interim HR managers en Interim HR adviseurs met ervaring in de zorg.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ben je op zoek naar een interim manager met ervaring in de zorgsector? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kandidaat en werken op basis van no cure, no pay. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 312 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier

Op zoek naar zorg personeel?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle

CONTACTPERSOON

Aad Vermeulen
Directeur
Meer over...