Specialist in recruitment voor de zorg

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een recruitment bureau met ervaring in de zorg? Onze recruitment consultants hebben uitgebreide ervaring met actieve recruitment voor functies in zorg en welzijn. Door onze uitgebreide talentpool van hoger opgeleide zorgprofessionals helpen we je snel met de recruitment van hoogopgeleide managers voor de zorg.

Jarenlange ervaring in recruitment voor de zorg. Specialist in HR en Management. No cure, no pay.

Wat is recruitment?

Recruitment is het vinden en selecteren van de juiste kandidaat voor een specifieke functie. Effectieve arbeidsmarktcommunicatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Om de beste kandidaten te vinden, is het belangrijk om te investeren in een kwalitatief en uitgebreid netwerk. Ook de positionering van de organisatie in de arbeidsmarkt speelt bij succesvolle recruitment een grote rol. Onze recruiters hebben met beide aspecten van recruitment uitgebreide ervaring.

Vijf redenen om recruitment uit te besteden

1. Aatop Zorg heeft een uitgebreid netwerk met zorgprofessionals waar we al jaren in investeren.

2. We begrijpen de markt en de harde en zachte eisen waar een kandidaat aan moet voldoen.

3. We kennen de belangrijkste wervingskanalen waar we in contact komen met de beste werkzoekenden.

4. Recruitment uitbesteden aan een expert scheelt je veel tijd.

5. Je houdt focus op je eigen bedrijfsproces en raakt niet afgeleid door arbeidsintensieve recruitment procedures.

Waarom kiezen via Aatop?

Aatop Zorg is een recruitment bureau dat zich kenmerkt door een persoonlijke en integere aanpak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We onderscheiden ons niet alleen door snelheid en kwaliteit maar vooral door onze persoonsgerichte benadering bij zorg recruitment.

Wij geloven in het opbouwen van persoonlijke relaties en streven met onze opdrachtgevers en kandidaten een duurzame relatie na. We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers echt te leren kennen zodat de kandidaten die wij voorstellen niet alleen qua expertise aansluiten bij de vacature maar ook passen bij de bedrijfscultuur.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

Het vinden van goede medewerkers begint met het opstellen van een gedetailleerd functieprofiel en een pakkende vacature omschrijving. Niet alleen de kennis en ervaring van de nieuwe medewerker zijn belangrijk maar ook welk karakter bij jullie bedrijfscultuur past.

We kennen de markt en weten welke termen in het functieprofiel en de vacaturetekst de juiste kandidaten aantrekken. Een vacature is ook een kans om je als bedrijf te profileren. Het is daarom belangrijk dat de vacaturetekst ook de bedrijfscultuur reflecteert. Onze recruitment consultants zijn hierin getraind en kunnen hierbij helpen.

Om geschikte kandidaten te vinden, werven we actief. We starten met het uitzetten van de vacature op verschillende vacaturebanken en sociale media. Om het bereik te vergroten is het mogelijk om met de vacature te adverteren. Ook benaderen we actief kandidaten uit ons uitgebreide netwerk met zorgprofessionals en via LinkedIn.

Tijdens het recruitmentproces houden we je op de hoogte van de voortgang. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien en spreken daarom alle kandidaten die wij voorstellen altijd eerst persoonlijk. Wanneer we geschikte kandidaten vinden, stellen we deze per e-mail aan je voor. Wanneer gewenst geven we telefonisch een mondelinge toelichting. Wanneer je interesse hebt in de kandidaat, plannen we een kennismakingsgesprek in.

Voor welke zorgfuncties verzorgen wij de recruitment?

Aatop Zorg is een recruitment bureau gespecialiseerd in de recruitment van hoogopgeleide managers voor de zorg. De managers in onze talentpool hebben ervaring in verschillende zorgsectoren zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg (VVT), GGZ of welzijn & dienstverlening.

Functies waarvoor wij de recruitment doen zijn managementfuncties zoals Zorgmanager, Teamleider, Locatiemanager, Zorg Coördinator of Directie. Maar ook op het gebied van human resources beschikken we over een uitgebreid netwerk van HR managers en HR adviseurs met ervaring in de zorg.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ben je op zoek naar een recruitment bureau met ervaring in de zorgsector? Wij helpen je graag bij de recruitment van de juiste kandidaten en werken op basis van no cure, no pay. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 312 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier

Op zoek naar zorg personeel?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle

CONTACTPERSOON

Aad Vermeulen
Directeur
Meer over...