Specialist in werving en selectie voor de zorg

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een werving en selectiebureau met ervaring in de zorg? Aatop Zorg heeft jarenlange ervaring met werving en selectie voor de zorg en beschikt over een uitgebreid netwerk met beschikbare zorgprofessionals. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van jouw zorgvacatures.

Jarenlange ervaring in werving en selectie voor de zorg. Specialist in HR en Management. No cure, no pay.

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is het vinden, selecteren en aantrekken van geschikte kandidaten voor een openstaande vacature. Werving en selectie is een specialistisch vak. Daarom loont het om werving en selectie uit te besteden aan een werving en selectiebureau zoals Aatop. Wij hebben namelijk actuele kennis van de markt, een uitgebreid netwerk en begrijpen wat talenten motiveert en overtuigt om van werkgever te veranderen. Wij werken op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat je pas een afgesproken vergoeding betaalt als je een kandidaat in dienst neemt.

Vijf redenen om werving en selectie uit te besteden

1. Aatop is specialist in het vinden, selecteren en aantrekken van de beste zorgprofessionals.

2. We hebben een uitgebreid netwerk in de zorg waar we al jarenlang in investeren.

3. We werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt pas een vergoeding als je een kandidaat in dienst neemt.

4. We begrijpen wat kandidaten belangrijk vinden in een nieuwe functie en bij een nieuwe werkgever.

5. Door werving en selectie uit te besteden, ben je zelf geen tijd kwijt aan het werven van nieuw personeel.

Waarom kiezen voor Aatop Zorg?

Aatop Zorg is specialist in het werven en selecteren voor HR en management functies in de zorg. We hebben veel ervaring met identiteitsgebonden werving en selectie.

Kwaliteit en snelheid vinden wij belangrijk. Door jarenlange ervaring begrijpen we wat een kandidaat een talent maakt. We kenmerken ons door onze persoonlijke en integere aanpak. We zien kandidaten daarom regelmatig terug wanneer ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Wij geloven in het opbouwen van persoonlijke relaties en streven met onze opdrachtgevers en kandidaten altijd een duurzame relatie na. We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers echt te leren kennen. Kandidaten die wij voorstellen bezitten niet alleen de benodigde expertise maar passen ook bij een bedrijfscultuur.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe medewerker, bespreken we eerst je wensen met betrekking tot de kandidaat. Niet alleen de kennis en ervaring van een kandidaat zijn hierbij belangrijk maar ook wie bij jullie bedrijfscultuur past. Daarnaast leggen we uit hoe we de openstaande vacature voor je gaan invullen.

Tijdens het wervingsproces houden we je op de hoogte van de voortgang. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien en spreken daarom alle kandidaten die wij voorstellen eerst persoonlijk. Wanneer we een geschikte kandidaat hebben, stellen we deze per e-mail aan je voor. Wanneer gewenst geven we telefonisch een mondelinge toelichting.

Heb je interesse in de kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer jullie beiden enthousiast zijn en samen verder willen, ga je direct met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan.

Welke functies kunnen wij invullen?

Aatop Zorg is een werving en selectie bureau gespecialiseerd in hoogopgeleide managers en HR professionals. We beschikken over een uitgebreid netwerk met zorgmanagers met ervaring in verschillende zorgsectoren zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg (VVT), GGZ of welzijn & dienstverlening.

Functies waarvoor we werven en selecteren zijn bijvoorbeeld teamleiders, zorgmanagers of directie met ervaring in de zorgsector. Ook op het gebied van human resources beschikken we over een uitgebreid netwerk met o.a. HR managers en HR adviseurs met zorgervaring.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Ben je op zoek naar een werving en selectiebureau met ervaring in de zorgsector? Wij helpen je graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat en werken op basis van no cure, no pay. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 312 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier

Op zoek naar zorg personeel?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle

CONTACTPERSOON

Aad Vermeulen
Directeur
Meer over...